Algemene ledenvergadering

De eerste algemene leden vergadering van dit jaar vond plaats op 31 januari jl. in Helmond. Naast onze jaarlijkse vergadering stonden op deze dag nog twee andere thema’s centraal: depressie bij vrouwen en astrologie.

 In de algemene ledenvergadering zijn de financiële, organisatorische en verschillende andere onderwerpen aan bod gekomen. De plannen voor het komend jaar zijn bekendgemaakt en besproken. De taken zijn verdeeld binnen het bestuur. En de goedkeuring van de algemene ledenvergadering is gegeven voor de start van het nieuwe jaar.

Op deze dag heeft ook Stichting Paymaan zich geïntroduceerd aan de leden. Stichting Paymaan adopteert straat- en weeskinderen in Afghanistan, daarnaast zetten ze in Afghanistan schoolbibliotheken op. Meer informatie over stichting Paymaan vindt u op hun website (zie onder).

 Mevrouw Van Deursen heeft de presentatie gehouden over het thema depressie bij vrouwen. Wanneer is er sprake van depressie, wat zijn de symptomen en de oorzaken daarvan?  Wat te doen bij depressie en wat zijn de therapiemogelijkheden.  Mevrouw Van Deursen heeft een eigen praktijk dat zich specialiseert in angstklachten en traumaverwerking. De website van haar praktijk vindt u onderaan.

 De volgende thema van de dag was het thema astrologie, verzorgd door Inge.

 Inge heeft ons over de Westerse en de Chinese astrologie verteld. Astrologie is een leer die zich bezighoudt met de stand van planeten en de invloed die deze heeft op ons leven, aldus Inge. Het bekendste element voor ons uit de astrologie is de geboortehoroscoop met de sterrenbeelden. Met behulp van deze sterrenbeelden heeft Inge de karaktereigenschappen van de individuele leden afgeleid en besproken.

De dag is afgesloten met de zelf gemaakte lekkernijen van de leden van Roshan.

Website praktijk Marja van Deursen

Website Stichting Paymaan

© 2018 Roshan Vrouwenvereniging . All Rights Reserved.