Sporen van Oorlogservaringen

Op 18 oktober heeft Roshan Vrouwenvereniging wederom een succesvolle avond neergezet.

Samen met de vereniging Ariana uit Den Bosch hebben de vrouwen een gezellige en een sfeervolle avond van gemaakt.

Verslag bijeenkomst IndiNet

Op 18 mei jl. vond een zeer geslaagde  bijeenkomst plaats van Vrouwen Vereniging Roshan met het multiculturele netwerk van hoogopgeleide vrouwen: IndiNet.

Deze ontmoeting stond in het teken van het ontwikkelen van een netwerktak ten behoeve van de Afghaanse vrouw in Nederland.

Verslag bijeenkomst Femina

“De stem van de migrantenvrouw”

Op 24 april jl. vond een Netwerkmatch plaats voor migranten- en vrouwenorganisaties, georganiseerd door Stichting Femina  in Eindhoven.

Viering Vrouwendag

Na een lange tijd van vergaderingen en voorbereidingen, was het eindelijk zover: het viering van onze oprichtingsfeest en de internationale vrouwendag op 8 maart 2008! De allereerste stap van onze vereniging heeft een hele bijzondere avond opgeleverd. Het was een familie avond met een extra aandacht voor de vrouw.

Verslag bijeenkomst VVAO

“Het lot van de Afghaanse vrouw”

Op 13 februari jl. was onze vereniging uitgenodigd door de Vereniging voor Vrouwen met Academische Opleiding (VVAO) in haar maandelijkse bijeenkomste in Eindhoven.